οστεοπαθητικη Can Be Fun For Anyone

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Αρχική Σελίδα Ο Σύλλογος Ο Σύλλογος Διοικητικό Συμβούλιο Επιστημονική Επιτροπή Αίτηση έγγραφης νέου μέλους Λίστα Μελών Τι είναι η Χειροπρακτική Τι είναι η χειροπρακτική Η πρώτη επίσκεψη Άρθρα Οσφυαλγία Αυχενικό σύνδρομο Πονοκέφαλοι Η συντήρηση της σπονδυλικής στήλης Φθορά και εκφύλιση Χειροπρακτική και αθλητισμός Ειδήσεις Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Η αρθρική δυσλειτουργία προκαλεί, ακόμα, διαταραχή της ομαλής κυκλοφοριας των νευρικών ερεθισμάτων από και προς την άρθρωση, και περιορίζει την ικανότητα του σώματος για αυτορρύθμιση και αυτό-ίαση.

"Χαμόγελο του Παιδιού": Μάς προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών στην Πάτρα, σε έναν χρόνο

“Αυτό εξαρτάται από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καθένας και δεν είναι προϋπόθεση. Για ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση θα σας καθοδηγήσει ο οστεοπαθητικός σας. Εάν πάλι είναι κάτι που δεν χρειάζεται απεικονιστικός ή άλλος έλεγχος θα προχωρήσει κανονικά στην θεραπεία. Υπάρχει έτσι και αλλιώς μια τεραστία υπερβολή στον απεικονιστικό έλεγχο και καλό θα ήταν, εάν δεν κρίνεται αναγκαίο από τον ειδικό, να μην οδηγούμαστε αμέσως εκεί, μιας και τις περισσότερες φορές δεν προσφέρει κάτι στην εξέλιξη της θεραπείας.

“Όχι, οι οστεοπαθητικοί δεν είναι γιατροί. Ως οστεοπαθητικός εκπαιδεύτηκα εκτενώς στη φυσιολογία, παθολογία, ανατομία και πιο εξειδικευμένα στην διάγνωση και αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων, καθώς και στο να μπορώ να κρίνω εάν ο ασθενής μου χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση (ακτινολογικό έλεγχο, εξετάσεις) ή παραπομπή σε κάποια άλλη ειδικότητα.

Δεν είναι επίσης η ικανότητα έκλυσης χαρακτηριστικών ήχων αποσυμπίεσης -το κλασσικό «κρακ»- από more info την άρθρωση.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά την διάρκεια της θεραπείας από τον οστεοπαθητικό;

"Απομακρύνουμε από τις επιφανειακές παρεμβάσεις που προβλέπουν απλά την λήψη ενός χαπιού, και συνιστούμε μια πιο πολύπλευρη λύση που περιλαμβάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής", λέει.

Τα επόμενα χρόνια συνεχίζει και ολοκληρώνει στην Ακαδημία τους κύκλους της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής και της Ρεφλεξολογίας και πραγματοποιεί μόνη της, με ομάδες συναδέλφων, ή και εκπροσωπώντας την Ακαδημία σε μεγάλα ανάλογα φεστιβάλ, παρουσιάσεις και σεμινάρια, με θέματα που αφορούν στη θεραπεία και την ολιστική της προσέγγιση (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Ιωάννινα, Λάρισσα, Ηράκλειο Κρήτης).

Μια εκπληκτική ιστορία με τον Γκάντι

Ενώ άλλες εμφανίζουν μία σχετική αποτελεσματικότητα σε περιπτώσεις όπως:

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στη μέση της ερήμου!

Η άρθρωση «μπλοκάρει». Χάνει κίνηση και γίνεται πιο δύσκαμπτη. Αυτό δημιουργεί στους μυς της περιοχής την ανάγκη να κάνουν “υπερπροσπάθεια” για να την κινήσουν και “υπερωρίες”, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σπασμού και αδυναμίας -λόγω εστιασμένης τοπικής “υπερκόπωσης”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *